

#### MANSON MIDDLE/HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE 2023-24

# **High School Bell Schedule**

Monday			Tuesday – Friday			
	Late Start		Strong Time	8:30-8:55	25 min	
1 <sup>st</sup> Period	9:30 - 10:30	60 min	1 <sup>st</sup> Period	9:00-10:05	65 min	
2 <sup>nd</sup> Period	10:34-11:34	60 min	2 <sup>nd</sup> Period	10:10-11:15	65 min	
LUNCH	11:34-12:04	30 min	LUNCH	11:15-11:45	30 min	
3 <sup>rd</sup> Period	12:08-1:08	60 min	3 <sup>rd</sup> Period	11:50-12:55	65 min	
4 <sup>th</sup> Period	1:12-2:12	60 min	4 <sup>th</sup> Period	1:00-2:05	65 min	
5 <sup>th</sup> Period	2:16-3:15	60 min	5 <sup>th</sup> Period	2:10-3:15	65 min	

### Middle School Bell Schedule

Monday			Tuesday – Friday		
	Late Start		Strong Time	8:30-8:55	25 min
1 <sup>st</sup> Period	9:30 - 10:30	60 min	1 <sup>st</sup> Period	9:00-10:05	65 min
2 <sup>nd</sup> Period	10:34-11:34	60 min	2 <sup>nd</sup> Period	10:10-11:15	65 min
3 <sup>rd</sup> Period	11:38-12:38	60 min	3 <sup>rd</sup> Period	11:20-12:25	65 min
LUNCH	12-38-1:08	30 min	LUNCH	12:25-12:55	30 min
4 <sup>th</sup> Period	1:12-2:12	60 min	4 <sup>th</sup> Period	1:00-2:05	65 min
5 <sup>th</sup> Period	2:16-3:15	60 min	5 <sup>th</sup> Period	2:10-3:15	65 min

## Half Day Schedule

MS Class Per	Middle School	HS Class Per	High School
1 <sup>st</sup> /5 <sup>th</sup>	8:30-9:35	1 <sup>st</sup> /5 <sup>th</sup>	8:30-9:35
2nd /4th	9:40-10:45	$2^{nd}/4^{th}$	9:40-10:45
3 <sup>rd</sup> /3 <sup>rd</sup>	10:50-11:30	Lunch	10:45-11:10
Lunch	11:30-11:55	3 <sup>rd</sup> /3 <sup>rd</sup>	11:15-11:55

#### **2 Hour Delay Late Start Schedule**

	Middle School		High School
1	10:30 - 11:20	1	10:30 - 11:20
2	11:23-12:13	2	11:23-12:13
3	12:16-1:06	LUNCH	12:13-12:43
LUNCH	1:06 - 1:36	3	12:46 - 1:36
4	1:39 – 2:29	4	1:39 – 2:29
5	2:32 - 3:15	5	2:32 - 3:15